Bloc d'expressió personal sobre situacions quotidianes en la vida d'un toranes


dilluns, 4 de gener del 2016

Mai quedis malament en un lloc de treball !

Ves per on, Artur Mas ha sigut qui despres de mes d'un any de no publicar al meu blog, a acabat per entusiasmar-me a tornar-ho a fer.

Ara que ja se sap que la CUP no vol investir a Artur Mas i que Junts pel si no vol que s'investeixi a un altra persona, ja sabem que ens haurem de tornar a esperar uns mesos mes per saber si al final Catalunya sera independent, o no. Ves per on, igual que ara fa un any, quan ens vam tindre d'esperar 6 mesos a fer unes eleccions trascendentals perque una persona ho va voler ( Artur Mas ). L'unica diferencia es que aquest cop no ho ha decidit nomes una persona.

Deu ser allo del dret a decidir ! Alguns ho fan en un despatx i altres en assemblees !

I be, el motiu pel qual hi tornaran a haver eleccions a Catalunya es perque els dos partits que es van presentar amb la independencia en el seu programa no s'han posat d'acord amb el president a investir.

Algu pot pensar: "en serio ?????"
Doncs si !

El senyor Artur Mas no va voler acceptar una llista unica sense politics a principis del 2015 i la gent de ERC, ANC i Omnium no li van voler parar els peus i van pujar a un tren pensant que era el tren que arribaria segur a desti, pero hi van pujar tan rapid, per la por de perdre'l i que no n'hi hagues cap altre que es van descuidar les maletes plenes d'eines a l'estacio.
I ja se sap en un viatge tan llarg, cal portar a tothom i molt.

N'hi van haver uns altres, que es deien CUP, ara dits "traïdors", que van decidir arriscar-se i van anar amb una furgo vella. No els hi acabava de convencer lo que veien a dins el tren.

Al final resulta que cap dels dos van arribar a l'estacio independencia, ja que a uns s'els va menjar l'egoisme del conductor del tren i als altres la falta de gasoil a la furgo ( ja se sap, aixo de ser anticapitalista no dona per menjar i transport ).

Moraleja: "Sempre has de quedar be alli on treballes, per que mai saps si hi hauras de tornar"

Artur Mas, (aquella persona que el 2002 deia que la independencia era una idea caducada), s'ha passat molts anys prenent decisions politiques en contra d'un sector de persones que eren independentistes, decisions que han suposat en alguns casos, fins i tot, la tortura a comissaries del Mossos d'esquadra o l'empresonament.
Ell es pensava que mai necessitaria aquella minoria marginal, pero resulta que la vida dona moltes voltes i errava.
Ara, intenta d'una forma molt sutil culpar a aquella minoria dels mals de tot plegat, quan seria molt facil que ell digues que s'aparta a un segon pla i afavoris una investidura d'una altra persona.

Quan un pais depen d'una sola persona, es que es un pais sense futur !
Malgrat tot, GUANYAREM !

P.D: Ja perdonareu que faci mes faltes de lo normal, pero aqui a Xile es un xic diferent el teclat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada